måndag 17 maj 2010

måndagsoptimism =)

Idag har jag börjat om på nytt igen =) Japp, det här är som ett dåligt förhållande, ett "jag kan inte leva med dig eller utan dig" förhållande.
Iallafall så känner jag mig optimistisk den här gångnen, har tänkt att jag ska skippa det här med diet och bara äta mat, huvudsaken är att jag inte äter för mycket =) Min nya strategi är ist att försöka få in 6-7timmar motion per vecka. Kan ju låta jättemycket men om jag går till dagis varje dag två gånger så blir det 80min per dag o om jag sedan tar en lite längre sväng på morgonen efter jag lämnat A så dåkommer jag upp i ca 100min per dag 4 dagara i veckan vilket blir 400min i veckan bara där. 400min (ca 6,6h) så då kan jag ju "slappa" tors-sön=)

hoppas optimismen håler i sig....och vädret, har inget regnskydd till barnvagnen så det går inte för sig att vara ute då...barnen blir så blöta =)

2 kommentarer:

  1. Skönt att du hittat ett sät att få in motion! Jag brukar också ta en omväg till och från dagis men det blir inga 80 minuter/dag inte.

    Man behöver bli peppad för att finna motivation. Min inspiration till mat finns inte heller, vi har fastnat i träsket så vi äter samma mat nästan jämt och det är urtråkigt även om det funkar. Min inspiration och lust till matlagning går i vågor så när lusten ligger på är det bara att köra ett race och laga mat som 17 och frysa in. Helst skulle maten vara färdiglagad varje dag så man slipper bry sig men så enkelt är det inte tyvärr :-)

    SvaraRadera
  2. haha, ja jag känner igen det där med noll inspiration till maten =)
    Jag får mest inspiration när jag nyss varit o storhandlat, då har man ju så mycket roligt att hitta på.

    Provade förövrigt att göra risotto för nån dag sen, det var ju hur enkelt som helst! SKönt att hitta ngt som man vet går fort o inte behöver så mycket ingridienser =)
    (men såkklart inte så lchf-riktigt...men ja..)

    ja, jag tänker iaf ta tag i det här med nån slags diet när jag stannat i viktnedgång (om det nu blir nån men det borde det ju =)) som ett nästa steg liksom =)

    SvaraRadera